nobelmiddag!

Hej , nu är jag hemma från nobelmiddagen.

Maten var god (fast typ ingen gillade förrätten xd). En avocadosoppa med räkor och vitt bröd till förrätt. kycklingspett med teriackisås och någon slags "potatiosrulle" (m. fetaost, potatis, smördeg och några rotfrukter), och coktailtomater och rukula. Till efterätt chokladtryffelkaka med orialcokie's granatäppelkänor, physalys, och en vitchokladmossé.
Mycket mat och just nu är jag i propmätt.

Ja, där var några bilder på kvällen :)


Mycket för sig på kort tid...

Hej, förlåt att jag inte hunnit blogga så mkt. Nu i jultid har vi så mkt att göra. Snart skall jag på Nobelmiddag som 9:orna fixar. Kmr ta lite bilder och laddar troligvis upp några på bloggen sen ;)


SNÖ!

Heej!

Under ett tag här (utanför göteborg) har det blivit några små snöfall. Blev ganska glad idag när det hade snöat så mycket 1 dm! :D Om ni undrar (eller det kanske ni fattar xd) så älskar jag snö.
Mina skor fick känna på det när jag och min mormor gick ut med hennes hund Bruno. Mina skor blev ganska rejält blöta. Men vad gör man inte när det snöar?

Gick inte att ladda upp bilder nu... men det kommer senare. ;)

Gillar ni snö? HISS eller DISS?Gina Exclusiva collection


Dagens fynd kommer från ginatricot. Deras lite mer exclusive colection men som ändå inte är jätte dyr och sjukt snygga. Och vem behöver inte en snygg klänning?
Suzane party dress 799 kr


Busskort bortaHej, nu är jag i skolan för att jag glömde busskortet och orkar inte förklara detta. Haha lat är jag.
Men nu sitter ja med några klasskompisar och är inne på datorn. Och skall passa på att göra lite läxor och blogga lite. :)

Men det är väldigt irriterande att glömma det. Även om man oftast får åka med utan det så måste man betala ibland. Hur skulle man kunna göra detta bättre så man inte behövde busskort? Kanske busschafören kunde ha en bok med enns namn så man slapp glöma busskortet. Fast då kanske dem skulle glömma listan? Haha xd  Okej, mina idéer kanske inte är så lyckade...? Men okej "dagens fråga". Hur skulle bussarna kuna göra busskorten bättre?

Dance with somebody

Nu har jag hittat en ny låt som ligger bland några av mina favoritlåtar. Dance with somebody med Mando Diao. Jag har hör den förut men lossnade för den när jag hörde linnea sjunga den på idol i fredags.
Så den blir dagenslåt!
Fynda :D

Hej!

Nu har jag skapat en ny kategori som heter Dagensfynd :)
Jag kommer att surfa runt på hemsidor och visa det.

Okej dagens fynd kommer från Lindex. Det är trendiga armband.

Detta armband har också rea. Då ligger den på 39,50 kr.
Billigt och Trendigt!Länk


Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray


RSS 2.0