Från och med du

Ganska gammal... (eller kan man säga så :P) men jag tycker att den är bra så den får bli dagens låt.

PS. Vill bara informera om att jag inte kommer att blogga på lördag. Min undebara klasskompis Eric dog då så jag vill tänka på honom och minnas honom.

Aktiv helg

Go morron!

 

Jag han inte blogga igår... När jag kom hem från skolan så skulle vi åka till min farfars släkt kalas. Vi var först på universeum och bara gick runt där. Men det var kul.Sedan åkte vi hem till dem och åt middag och tårta. Sedan kollade jag och min kusin på Idol.

Idag skall jag åka in till göteborg och shoppa. Sedan skall jag rida. Jag skall rida dressyr på Juventus. Det skall bli roligt. Men efter det vet jag inte riktigt vad jag skall göra.

Och imorgon skall jag följa med min mormor till slottskogen. Det är massor av lagottos som kommer att vara där och vi skall ställa ut Bruno. :)Primeboots

Åh, jag vill jätte gärna ha ett par primeboots! Dem är så snygga och verkar ha en hög kvalite. Jag har gillat dem enda sedan förra året. Men dem är ju så dyra. Eller jag brukar inte lägga ner 3000 kr på skor...
Om jag skulle köpa ett par (om pengar skulle regna från himmelen ;P), så skulle dem vara den färgen som dem har där nere. Tycker att det är snyggast med lite brunsliten färg. Ser lite mer "använda" ut så.

Bild

Skulle gärna ha sånna men kommer nog inte få dem.

Fast man kan ju alltid drömma...


BAD UPDATE SORRY!

Hej!
I helgen och några andra dagar så har jag varit i danmark. Jag har intew haft tillgång til dator så har inte kunnat blogga.men jag börjar om på nytt nu och skall skärpa mig :)

Ridning

Idag har jag ridit! Även om jag är lite kraslig så red jag ändå. Det var inte så jobbigt. Just nu har jag bara lite träningsverk. Torsdagar brukar inte ha så hårda pass som lördagar.
Idag så red vi dressyr. Jag hade som innnan Baretta och det gick ganska bra att rida honom.
Vi höll på och stälde hästarna, ökade och minskade volter, arbetstrav med mera. Detta var inget nytt utan mest repetion. Fast att ställa honom var lite svårare eftersom han var lite stel. Han är endå 20 år så det är inte så konstigt att han är lite seg.

Baretta


Söta Baretta....Inte update idag

Hej!

Nu har jag inte updaterat idag pga att jag har varit i skolan och med kompisar. Jag har haft en toppendag, eller nästan eftersom jag fortfarnde är lite förkyld. Jag hoppas att ni också har haft det!
Jag var ute och hon (och lite jag) tog kort. Vi tog på mig, henne och min mormors hund. Han heter Bruno och är jätte söt! Han är en lagotto och alergihund.

Dock tog hon en lite suddug bild. Men Bruno rör på sig hela tiden så det är lite svårt att se. Men busig och gullig e han. ♥

Ja ha det bra nu skall jag bara göra dem sita läxorna och sedan gå och lägga mig.


Plugga

Hinner inte blogga mer idag (tror jag :P). Måste göra läxor som jag har puttat till nu. Men jag tror att det kommer gå ganska fort eftersom vi inte har så mycket läxor nu enligt mig.
Kankse slappa lite, jag har nämligen varit sjuk ett tag... Men nu är jag frisk :)

Hare bra så bloggar jag mer senare <3


Lite om mig kanske?

Okej här kommer lite om mig:

Namn: Johanna kallas jojo
Ålder: 13
Intressen: Rida, blogga, spela musik spelar tvärflöjt,
kompisar, mode, pyssla, ta kort, fixa och dekorera
naglarna m.m.
Var jag bor: i sverige ;)

Husdjur: Nope :(

Bästis: Jao men hon har ingen blogg för tillfället

 

Så då fick ni veta lite om mig.
Bara så ni vet är det Copyright på bilderna.


Halloj!

Hej!

Detta är min tredje blogg jag har.
Med dem andra har det gått lite sisådär...
Men nu skall jag försöka blogga mycket.
Inläggen kommer handla om min vardag,
kommer lägga upp roliga saker från internett,
mode, trender, kanske kommer animerna
något kul?

Ja tack för att du läser min blogg, och sluta inte :D


Välkommen till min nya blogg!

:)

RSS 2.0