Valborg

Heej!
Idag har jag varit i trädgårds föreningen med Matildas familj och haft picnic, och kollat när studenterna bytte från "svart mössa" till "vit mössa". Sedan så gick vi och kollade på Cotégen och såg alla dessa vangnar. ;)
Vi har grillat hos Matilda och tagit det lite lungt. Lite trött, fick stressa järnet efter min ridning...
Matilda och Jag :love:

When it goes crazy

Hej!

Ridning idag, ja. Blir gymkana (igen). Kommer att bli jätte kul. :) Föresten kan visa några bilder från några veckor sedan när jag red på Baretta. Och för en gångs skull är dem redigerade.
Jackson <3
Juventus <3
Baretta en underbar polle <3
Red honom i torsdags, han var så underbar att rida. Fick ner honom på tygeln, och han hade bra gångarter.

Tre av dem bästa bilderna från ridningen. ;)

Marabou cookies!

Heej!

Nu börjar man verkligen känna att sommarn är här. Slutar kvart över ett idag. Skolan firar valborg. Är så sugen på marabous kakor. :D Har inte smakat dem för jag vet inte var de går att köpa... :s Någon som vet?

Även om de är från marabou tycker jag att dem räkas som kakor, och inte godis. ;)


Dagens style, nu ja

Snart skall jag cykla till skolan stressa!!!
Ja, hinner inte skriva vad allt är ifrån. Har ett par leggings på mig också. ;)

Jogga

Hej!


Drar ut på en kort jogging runda nu. Känner att man måste träna lite nu när man har fått äta godis lör-sön. :) Ganska bra för min urkassa kondition. Buhu... måste förbättra den enormt. (enligt mig iaf)
Javet, inte särskilt bra kvalité på webcamen men orkade inte fippla med kameran. :)

Glad påsk!


Långfredagen

Heej!


Idag har jag slappat och solat ansiktet. Är lite små krasslig så jag skall inte vara för kall. Tror jag endå blivit ganska brun i ansiket. :-) Vi skall spela lite mingolf senare idag, banan öppnar idag. Hoppas på flera spikar!


Igår var jag och mamma på smögenbryggan. Blev en blus från alfons. Jätte skönt tyg, inte den enda blusen i detta stuk som jag köpt i år. ;-)


-
Jojo

Mobilblogg

Vi tog en längre frukost hoss m & m och är snart framme. :) Verkar endå som jag kommer överleva här eftersom Ebba är här. :D verkar ändå vara ganska bra väder här på västkusten. Bra, bra blir jag glad!


-
Jojo

Maybe you just have to get used to it

Hello!

Nu är jag påväg till bohusmalmön. Vi skall fira påsk där. Hoppas att det blir kul. Annars får man ju sola. ;) Vill bli brun (utan brun utan sol).

Kortet var inte spärrat :O

Heheh, ville inte visa alla koder o sånt på mitt kort. Men nu är min plånbok glad. :)

Mobilblogg

Just nu sitter jag på bussen påväg till kungsbacka med Saga... :)

Right here, right now

Hello


Justnu sitter jag och väntar på att saga skall komma. Vi bestämde oss för att åka in till kungsbacka idag istället. ;) Vi kunde nämligen inte hämta hennes grejer igår efter som huset var låst. :|
Vi stack iväg till hemköp istället och köpte Ben & jerry glass. :) Satte oss och åt den i solen på våran studsmatta. Jätte skönt! Typ 18 grader! Dock verkar det inte vara lika fint väder idag. :(


Eftersom jag inte hade med min kamera så lånar jag denhär bilden av dig saga.

Paladium

Eftersom Saga insisterar att jag skall blogga mer så. Ännu en bild ;)

Converce

Mina nya converce, snygga?

Lov ♥

Heej!

Lov, skönt. Stör mig lite på "morgon pigga jag" som har fått mig att gå upp typ 8. Dör lite smått... Just nu är jag med Saga. Vi funderar på att åka in till kungsbacka. Eftersom mitt kort typ är spärrat. :(
Liten bild från lovet. ;)



Ullared

Hej!


idag har jag varit och shoppat i Ullared. Köpte en del saker som, ett iPad skydd (rosa såklart ;-)), lite grejer till en grej jag och min syster håller på med. Tuggumi, köpte 3 paket. Här skall tuggas! Och lite annat.

Ha det bra! :-)
-
Johanna

Jag har blivit utmanad!

Hej!

Jag har blivit utmanad av Helena att skriva 5 st fakta om mig själv.

1. Jag i knarkar hallon (njae, men jag är iallafall helt galen i dem! :)). Använder te.x. dem när jag gör smoothie, som ni redan vet att jag gör ofta. Receptet!


2. Jag vill ha en hund (eller en hamster, marsvin, katt, fisk osv.). Dock kommer jag alldrig få det för att min mamma och min syster är alergiska. :(

Tur att man har en mormor med hund i allafall (min granne;))


3. Jag har haft kaniner :( Men vi var tvungna att sälja dem. :( 


4.Jag älskar kläder och är lite smått en shoppaholic (ne, nu tog jag i men, men). Men älskar mode och sånt :)


5.Jag gillar inte att sola. Men gör det ändå för att jag vill bli bruuun. Fast jag kan inte ligga och sola i typ 2 timmar. Nej, då måste man bada!

Skickar vidare dethär till Matilda, Matilda, Ebba, Hanna och Magda.


Dagens låt

Hej!

Känns som det var ganska längesedan det blev någon dagens låt. Har jag rätt? Just nu bloggar jag på en av skolans seega datorer. Kul...




Sitter på bussen

Hej!

Nu sitter jag på bussen påväg till min tvärflöjt. Blir lite irriterad på dethär dåliga vädret. Det var ju typ 16 + igår! Jag skulle gärna stanna och ha kvar det vädret. :(


sne... :/


Städa ^^

Hej!



Rubriken säger allt. Skall ta tag och städa in lilla "tomma" stol, med "nästan inga kläder på". Dock måste jag göra dethär ganska ofta. :/ Blir så himla lätta att man bara lägger gårdagens kläder på en stol.

Men nu som sagt skall jag ta och röja upp. Blir ett mål för dagen!
Yippie!

Örhängen Kenza by Guldfynd

Hej!


Här är ett par örhängen som jag visat här innan, men måste bara förnya och säga att jag gillar dem jätte mycket. Köpte dem på Guldfynd i höstas. Tycker alla deMi smyckerna är jätte fina. Vill ha alla!

Jag diggar!


Dagens style ;)

Sjal- Lindex
Blus-Lise Sandahl
Jeans-Cheap Monday
Strumpor-Monki

Tae soon...

Japp, en lite snabb mobilblogg innan jag drar ivär till Taekwon-Don :) Inte så taggad på att träna. Men när är man det?

Min nya ring!


Snygg va? Like it very mutch ;)

Ridkläder!

Nu sticker jag iväg och köper ridkläder. :)

Påväg till skolan :D

....

Goott



Foton








Ridning!

Hej!


Nu sticker jag iväg till stallet. Hoppning idag på lilla Juventus. Blir en ridhelg (typ) red i torsdags, ridning idag (som vanligt), och sedan hyr jag häst imorgon. Kul!


Matilda




Söötisar <3

Hej , som sagt är jag med Matilda nu :)
Söötisar :love:

Header!

Hej!


Har äntligen tagit tag i det och ändrat min header. Vad tycker ni om den?
Själv är jag jätte nöjd :)



Talang!

Hej!


Just nu så är jag hos matilda. Vi kollar på Talang. Tycker att det inte har varit så roliga bidrag ännu tycker jag. Pontiak, knäckebrödsdansen tycker jag var 7kt roliga förra gången. ;)
Dock tycker jag att de förståndshandikappade som sjöng i förra avsnittet var jätte coola. Dem blev så hilma glada när de gick vidare. Tycker det är roligt. :D

Naglar

Hej!

En bild på mina naglar som jag målade för ett tag sedan.

Lacken(från vänster till höger):
*O.P.I
*MNY , Mabelline New York
*Depend
Älskar den rosa färgen ♥ Någon söt blandning mellan hallon och ill rosa.

Dagens låt !



Mosshjärtan ♥

Heej!

Igår (eller när var det?) så var jag på pysselhumör. Kom på att man jag kunde göra små mosshjärtan och ge till typ min mamma eller något. ;)
Blev faktisk bra, Vet faktisk inte riktigt var jag förväntade mig. Dock är det rätt så lätt att göra. Det enda som behövs är:
*Ståltråd
*Mossa
*Avbitare
Det enda som man gör är att få det "gröna" på mossan utåt och sedan är det bara att forma som ett hjärta. :) Hur lätt som heldst och snyggt. ;)


Smoothie

Hej!


Nu tänkte jag avslöja ett av mina nyttiga (och goda) recept på hallon smoothie. Det här receptet gör jag i princip varje dag! (hahah , jag vet det blir mycket hallon det  ;))

Receptet
Till en person

1 ½ - 2 dl vanlijyogurt
2 ½ dl hallon
1 banan
1 tsk vaniljsocker

MIXA!




Mondays always the same...

Tjena!

Idag var det ju skola. Helt okej, vi skrev på våra deckare. Vi skall skriva en deckare i "jag-form" om mordet på Gustav den III Adolf.

En liten bild på mig. Dock sne för datorn ville inte vända på den :s


Dagens style

Tröja: HM
Byxor: Monki
Strumpor: -

Söndagar, söndagar

Slappa idag? njae... tror jag inte orkar det. ;)
Fötter :)

Katter <3

Min grannes katter är helt underbara :) Jag har tagit lite bilder på hennes katter så här kommer dem.
Underbara (L)

ONE PIECE

Hej!
Jag kom på att jag har glömt att visa min one piece som jag fick i torsdags. Är så himla glad att jag äntligen fått den. Har väntat på den i 2 veckor. ;)
Najs, men one pajs

Underbara hund!



Dagens Låt , ja !

Hej alla!


Hur mår ni? Själv mår jag toppen! Jag har varit och ridit och hjälpt till att städa golfbanan (ja, för er som inte viste så spelar jag lite golf. Dock har jag inte 36+ än ;)). Det var kul. Jag träffade några från buskärr och så.
Allt blir roligare när man känner någon. :)

Nu blir det iallafall en dagenslåt!

Denna gången får det faktiskt bli Britney spears - hold it against me. Vet dock inte om jag tycker det är hennes bästa låt... Själva mellodin är dock ganska lätt att sätta sig fast på huvudet. Vad tycker ni om denna låten?




1 april inte lurad... nej inte alls

Tjena bloggen! ;)

Just nu är jag med Matilda. Vi har haft det lite kul, och lysnat på "Gulliga Johanna" den låten är bäst. Har lurat folk lite smått idag. Dock inte något övedrivet (har inte kommit på någt).
Dock blev jag rätt så lurad när jag skulle gå in på bilddagboken. Då kom det upp en skanner där man skulle sätta fingret på skärmen. Den skannade och sa att det var jag(!).
Jag blev helt chokad. Fast sedan testade jag att Matilda skulle göra samma sak... och då fick hon också min inloggning så. BUSTED!
Vi söta pluppar och kattisar :love:

Äntligen fredag!

Hej alla fredags älskare!


Eftersom det är fredag idag så var det ju inte så svårt val när det gällde dagens låt. Det blev ju såklart OLW reklamen (och sången) fredagsmys.



RSS 2.0