Dagens naglar

Tyvärr blev det väldigt slarvigt gjort... Men en enkel design.
Vad tycker ni? :)

27 dresses

Nu när jag är sjuk har jag sett en del film. Fastnade för "27 dresses". Den handlar om Jane som älskar bröllop.  En bra sammanfattning på filmen:
"Jane är en romantisk och totalt osjälvisk kvinna som varit brudtärna inte mindre än 27 gånger och hennes egen lycka tycks inte finnas inom räckhåll. När hennes lillasyster, Tess, börjar förbereda sitt bröllop med Janes chef börjar dock Jane omvärdera sitt "alltid-brudtärna-liv". Tycker filmen var mysig och rekomenderas att se. :)

Sjuk

Hej!
Nu ligger jag i sängen och kollar på robinson. Har varit hemma hela dagen. Jobbigt att man skall bli sjuk nu när skolan precis börjat. Känner mig endå nöjd att jag var med på kungsbacka katalogs fotot igår, även om jag kände mig krasslig... En en text, frånvarande Johanna ***.
Får se om jag kryar på mig imorgon. ;)

A smell of berries


Höst outfit

En liten höst outfit som jag har matchat ihop, vad tycks?

Kräftskiva igår

Hej!
Dålig uppdatering, jag vet. Bättre kommer det bli, lovar! Igår var jag på kräftskiva. Vi åt kräftor (så förutsäg bart), tog det lungt och så. Vi kollade lite på Mars attacks, rätt så overklig film... Här kkommer lite bilder.
Hattar
Jag & Klara tog kort på oss själa upp och ner
Jag glömde ta kort på kräftorna , hahah

Ha det bra!


Idag är det fredag *lalala*

Hej alla läsare!
Fredag idag, bästa dagen i veckan enligt mig. Cyklar kanske till skolan idag igen, hurtigt? Blir som ett litet träningspass eftersom det är 6 km. Igår hade jag första ridlektionen, hoppning, fast det var mer som en markträning. Snart skall jag cykla till skolan så jag får önska er en bra dag läsare ! :)

Tandställning

Hej, fick tanskställning igår. Gör jätte ont i mina tänder. Därför jag inte har bloggat igår och idag. Inte så mycket mer att säga, bloggar mer när jag har insperation.

Beatboxing Flute

Hahha, galet?!

Outfiten då

Hej!
Snart är min håltimme slut. Då bilr det teori hemkunskap. Hoppas på bra väder när jag skall cykla hem. Orkar inte cykla i regn... Här är dagens outfit. :)
/ Kofta - Objekt / Linne/blus - CC-company / Ring - köpt i Spannien / Jeans - Superdry / Skor - Paladium /

Vinbär


Håltimma!

Hellu!
Nu sitter jag och har håltimma. Jobbar lite på SO-projekt. Känner mig duktig att jag cyklade till skolan idag. ;)
Timbaktu - Resten av ditt liv

Liseberg

Hej!
Idag har jag varit på liseberg med Tobias och Saga. Åkte in till göteborg vid 12 och var inna på liseberg vid 1. Hade jätte kul! Jag och saga var väll allmänt flummiga. Och jag åkte atmosfear! Trodde faktiskt inte riktigt att jag skulle våga det, men Tobias och Saga peppade mig. Den var faktiskt inte alls särskilt läskig.
En bild från när Matilda, jag och Klara fotade och testade mina reflexskärmar.



Nedtonade bilder 2

Vad tycker ni om dem här? Bättre eller sämmre?



Nedtonat

Hej!
Läste i en fototidning hur man kunde redigera bilder "så de nästan försvinner". Funkade väll sisådär för mig. Däremot funkar den eftekten att "tona ut bilden" bättre på bilder med blå bakgrund. Men vad tycker ni?
FÖRE:
EFTER:
Såhär ser det ut när jag gör bilden (snabb skärmdump på alla mina lager)

Dressed for success

Hej alla läsare!
Vid tio tar jag bussen till skolan (vilken jag hoppas att jag hinner med) för att åka till Kick-off:en. Vet inte riktigt var det är. Blir nog roligt iallafall och slipper regn (eftersom det regnar nu).
Det har verklligen blivit mycket regn på sistone!

/ Linne - Kappalh / Kofta - HM / Jeans - Zara / Regnjacka (som inte syns) - Didrikson /
Hade tänkt att fota bilden ute idag. Men eftersom det regnar så vill jag inte förstöra kameran.



Första skoldagen *check*

Hej!

Hemma efter första skoldagen då.(rubriken säger mycket!) Mest en massa prat om hur läsåret ska se ut, träffa våra coacher, Få nya skåp (fast jag har inte fått mitt än), och få reda på schemat. Det är alltid något spännande, har de blivit bättre/sämre än det var förra året?

Enligt mig sämre. Just på det sättet att franskan (som jag går i) har 3 håltimmar medans spanskan inte har några (+ de slutar tidigare). Egentligen hade jag tyckt att det hade varit mer okej om det hade varit samma för båda (eller det hade inte skadat om det hade varit bättre för mig?). Men, människor är egoistiska. Hahah.

Men för att avsluta med något glatt. Kick off imorgon, får sovmorgon till 10.45 (eller då börjar skolan). Sköönt!
Hahah, miffad bild...



Frukost!

Viktigaste målet på dagen. Något jag missar? Nää. Mammas hemma gjorda müsli. Äter jag ibland, så god! Tack för den mamma, super god! ♥

It burns

Två olika "heta" eldningar. Kul att man var där med kameran!


Födelsedagen på Vann

Hej!

Har verkligen haft en super dag idag! :D Shoppat, badat, ätit en god grillbufé och såklart fått en massa fina presenter! Tex, en efterlängtad reflex skärm(!), kläder, 2 dagars övernatting i Sthlm.

Är inne på datorn på hotellet vi skall sova över på. Jätte fint! Fast jag kan inte lägga upp några bilder nu. Får bli imorgon.


It's tomorrow

Hej!
Ingen bloggning idag? Jag har njutit av min dag av de sista dagen som 13 åring. Fixade naglarna nyss, ni får se dem imorgon. :) Ska snart försöka sova. Ska läsa nya numret av CHIC.

Ha det bra så länge!

Ny kategori

Hej!
Kändes som att jag behövde en ny kategori till bloggen. Fick bli en vardags kategori! Vad som har hänt idag då? Jo, jag håller på arr städa rummet. Börjar bli fint. Ska lägga upp en bild sen när hela rummet är klart (men det lär dröja...

Då var man små <3

Hahaha, en bild jag hittade på pappas dator. Kommer ihåg när det var. Midsommar. Länge sedan. Vi hade klappat små kattungar som fanns där. Jag kom ihåg att de var så gullia! <3


Förmiddagens sysselsättning

Hej!
Idag på förmiddagen tod jag mig tid och hjälpte till och sorterade vår stora tvätt hög. Kändes som i princip hela sommartvätten låg där (fast det kanske var lite överdriviet). Jag tog faktiskt kort på det. Men hela datorn krasha (= ingen bloggning) så bilderna försvan. Men jag är så finnurling så jag målade en egen bild. ;)
Vet inte om det syns att det tog en halvtimma att göra denhär bilden. :O


För att komma vidare måste man gå frammåt

En bild jag tog på bohusmalmön, blev rätt så bra. Vad tycker ni? :)

Grattis pappa!

Grattis , hoppas attt du får en bra dag! :D

Hemma :D

Hihi , känns lite smått som jag sluter ut det rubrik ordet.
As god paella som jag åt i spannien. :D


En lite bild bara


Nagelstyling

Hej!
Fixade naglarna i tisdags, här kommer bilder.
Blev faktiskt rätt så nöjd. Använde tejp för att få halva nageln orange, funkade hyfsat bra faktiskt.  Sen med hjälp av en tandpetare så gjorde jag "guldlinjen".

Shopping på Hunnebostrand

Hej!
Nu har jag kommit hem från Hunnebostrand. Mysigt. Vi åkte färgan från malmön och åkte dit. Vi kollade i en jättefin inredningsaffär. Sen gick vi på själva "gatan" där affärerna ligger.
Jag köpte en jätte snygg tröja (se bild). Och så köptes någon överraskning till min födelsedag. *Glöm, glöm* fast de är bara 9 dagar kvar ju. ;)
Holebrook - 600 :- (hihi, jag köpte barn, den var ändå så stor)


@Hunnebostrand

Hej!
Nu är jag på Hunnebostrand och kollar i affärer med mammi! :D

Vattenbilder!

Hej!
Nu kommer nån bild från när jag var på en ö i Måndags. ;)
Hihi, bubbla O.O


Är det redan höst?

HM-katalogen, är det inte lite tidigt? Fast jag skall nog endå beställa nått nu. Finns ju en del snygga grejer!

"Hemma" efter en middag på klipporna

Hej bloggläsare! 

Vi (jag och min familj) kom hit vid 8. Vi åt skaldjurstoast, passar verkligen till min dag. Sen badade vi en del. Jag rev upp fötterna på havstulpaner. Mysigt! 

Hoppas att ni läsare hade en lika bra kväll som jag. 
-
Jojo <3

Ute med båten

Hej!
Under hela förmiddagen (till 2) har jag spenderat på en ö inärheten där jag bor. Jag och min familj åkte ut med båten. Urmysigt!

Bohusmalmön

Hej!
Snart åker jag till bohusmalmön. Blir borta i ca 4 dagar. Kommer nått tidsinställt och så kanske jag bloggar lite vanligt. ;)
Lätt redigerad bild från Spanien

RSS 2.0