Header!

Hej !

Har börjat tröttna på headern , och har tänkt att ta tag i det och göra om lite. Skall försöka göra en bra nu! Sådär så man blir 100 % nöjd. Dock skulle behöva lite hjälp med alla koder... Någon som kan hjälpa till?


På Horse show

Hej!

Just nu sitter jag på göteborgs horse show och kollar på GP-ponnyn som precis har börjat. Det är en tävling som ungdommar som har en C-ponny kan kvarla sig in och vara med i en hopptävling.

Bild



Göteborgs Horse Show ♥

Hej!

Nu håller jag på att gå runt och se till att jag inte har glömt någonting. Om en timme åker jag och Matilda in till "Göteborgs horse show". Kommer nog inte bli så mycket bloggande idag efter som jag kommer ha fult upp där inne. I helgen blir det som sagt dålig uppdatering eftersom jag skall dit imorgon också. ;)

Åh, det skall bli så kul jag har längtat dit ganska länge nu.

Topp grejerna är:
*GP-ponnyn
*Mässan (!)
*Hästarna


 En gammal bild från göteborgs horse show. Dock satt vi en bit ifrån (fick gratis biljett av matilda ♥ så vi satt på rad 27 och så tog jag med min mobilkamera) så därför har bilderna som jag tog inte så bra kvalité.



Dagens låt - Bruno Mars ♥

Nu var det längesedan jag la ut " Dagens låt ". Tänkte skärpa mig lite, och ladda upp en. En låt av en av mina favoritartister Bruno Mars. Här kommer en Count on me den är jätte bra love it ♥

 


Shopping :D

Hej!

När jag kom hem från skolan idag åkte jag och mamma till "Stjernboden" (utalas Stjärnboden). Ligger en bit ifrån där jag bor (ca ½ -1 timme), nästan in the middle of no were. Dem har jätte fina kläder och hittar nästan alltid något när jag är där. Dock åker vi nästan aldrig dit. Eller mamma tar inte alltid med mig. :P

Jag hittade en vårjacka och en sjal. Har letat efter vårjacka ett tag (även om det är långt ifrån vår nu) och äntligen hittat en *Glad*.


Någon som har köpt några vårkläder än? Ny jacka kanske?


Min snygga Cupcake halsband ♥

Hej !

Nu skall jag snart gå och lägga mig för att var utvilad till imorgon. På lördag och söndag väntar Göteborgs horse show! Det skall bli jätte kul , alltid lika kul varje år. Men jag tänkte visa upp mitt snygga cupcake halsband som jag har köpt på Cocoo i stockholm. Tycker det är jätte fint , men tycker att jag borde använda den lite mer. Alla cocoos grejer är så gulliga. ♥




Lite sena sköna styles

Hej!


Nu har jag kommit på att jag är väldigt seeg (betoing på seeg) med att lägga upp mina dagens styles. Med andra ord har inte orkat / haft tid. Fast jag har ändå tagit korten. Men nu så kommer några sköna styles från veckan som gått.

Jag gillar den bruna tröjan med lappar på armarna bäst :D


Förlåt att några bilder är lite suddiga. Skall försöka bättra mig med det i framtiden.


Topp 3 fjällen

Hej!

Har tagit lite produkt fotton och tänkte visa min topp 3 fjällen.
1. Lypsyl, bra för att hålla läpparna mjuka
2. Hudkräm med doft av äpple, mjukar upp hela kroppen
3. Benvärmare 99 kr twilfit i ull, gosiga och snygga
Nice till fjällen (a)

Hemma!

Hej!
Nu har man äntligen kommit hem efter en 7 timmars lång timma (plus alla stop). Känns rätt skönt eftersom det inte direkt är det roligaste men kan ha för sig under en dag. Är rätt så trött nu men bloggar mer senare ;)

Nice hörlurar (a)

Jag fick ett par hörlurar från Telia. Det finns en del gratisprylar här. Och jag har fått ett par bra hörlurar med en helt okej ljud kvalité med en smart design. Nämligen ett par hörlurar som är delade så att man skall kunna dela med någon annan. Nu kan man ju Egentligen lyssna 4 st.
Hare gött och så får vi se när jag bloggar igen ;)

Kex choklad med godisförbjud
Hej!
Jag har godisförbjud under 2011 som ett mål. Jag fick äta godis under bilresan upp till Sälen, men i onsdags så var vi med i en tävling för kex choklad blåbär. Jag van 3:dje pris och fick 10 st kex choklad (vanliga). Känns som typiskt mig att ha tur på lotteri (typ).
Kan inte ladda upp bild nu :( försöker leta mer så kan jag via bild senare (a)

Dagens Style ;-)

Okej, det kommer nog att bli två stycken dagens style idag. Vi skall nämligen äta på Lammet och Grisen idag. Ett paradis för en köttälskare (miss uppfatta mig inte jag älskar djur men dock gillar jag kött också </3 ) .
Denna look är ju inte direkt skit snygg så ni kommer inte få se hela mig.
Tar bilderna med pappas webcam så det blir inte så jätte bra bild kvalité.
Underställ : Craft
Felice kofta : Pelle petterson
Felice byxor : Mammas
Skidstrumpor : -
Aja ha det bra så länge :D

SKIDOR!

Hej , hej alla!

Förlåt för en seeg uppdatering, jag är i Sälen just nu och har inte kunnat blogga. Kan inte göra det i mobilen. Har haft det skönt här uppe men fick en lite dramatisk upplevelse när vi kom till först till stugan.
Det låg nämligen lakan från några som hade varit magsjuka (stog på en lapp). Vi blev lite oroliga / irriterade eftersom vi skulle behöva byta till en stuga med sämre läge.
Men vi har överlevt än så länge , och ingen är sjuk :D

Det har varit lite småblåsigt och idag var första dagen med sol väldigt skönt. Det är skönare att åka då. Även om vissa tycker att Sälens backar är tråkiga så håller jag inte med. Jag gillar Sälen och den ger mig så mysiga barndoms minnen från när man har varit mindre och åkt (var nog 3 - 4 år sedan).


Hahaha, orkade inte ta någon bättre bild.




Prov, jaaa (?)

Hallo :)

Idag har jag faktiskt varit i skolan. Egentligen är det någon lite jobbigare förklning som har klängt sig fast på mig. Det kanske var min lilla busiga apa som smitta mig.

Idag hade vi matteprov iallafall... Det var faktiskt ganska lungt med tanke på att 10 st i klassen var sjuka eller borta. Med andra ord var vi bara 14. Väldigt lungt och skönt, detta märktes verkligen på slöjden.
En liten bild som jag har målat på någon kanin (ja för er som inte fattar det är en kanin) för ett tag sedan. Faktiskt ganska nöjd för att jag äger inte direkt på att måla med en datormus.




I am sick and tierd...

Hej det där sista stämde nästan :P
Idag har jag varit hemma från skolan och mått lite dåligt </3
Har fått någon jobbig förkylning... JAG DÖR ... så ont i halsen har jag :(

Kinesiskt nyår!

Hej!

Idag firas Kinesiskt nyår. Förra året så var det tigerns år och i år är det kaninens år. För två år sedan av det grisens år (om jag inte mins fel) och då ville många kineser föda sin barn. För barn som är födda i grisens år får ett bra liv osv. Vissa japanska/kinesiska tidningar (manga på svenska) kan det finnas horoskop för dem olika åren. Själv är jag född i oxens.^^


Dom armband jag brukar använda med små djur föreställer alla dem 12 djuren som kineserna "döper" sina år efter. Armbanden pryder nu många armar ex. min.


Bilden med kaninen är tagen här ifrån, och alla små bilder på tigrar är från google när du söker på 虎年.

Till alla hjärtans dag <3

Nu när jag endå har rast tog jag mig tid att surfa runt lite på alla hjärtans dag saker. Jag hittade några söta saker på cool stuff.


Hjärtans ställ för knivar, lite specilet kanske?
274,50 kr LÄNK


Svävande hjärtans rislampor, vihade ju sådana
fastvita "runda" på nyår ;) 179 kr, LÄNK


Detta är nog det gulligaste, du vattnar på burken och
sedan efter ungefär mellan 1-2 vecka så kommer en
växt upp där det står "I Love You" vad gulligt ^^
49 kr, LÄNK


Vad tycker ni om tipsen då? KOMENTERA


Pancakes

Hej!


Nu harvi rastoch jag får lite tid att blogga. Det varganska jobbig/stressig morgon idag, vi försov oss lite. Därför han jag inte ladda upp "Dagen style". Var bara glad att man han sminka sig ^^

Har nyss ätit lunch. Pankakor. Blev en väldig kö... Men till slut fick man ju äta. kan inte ladda upp några bilder i skolan, så jag bjuder på en bild för ett tagsedan när jag lagade pankakor hemma.


Yummie!



ON my way to school

Hej nu hinner jag knappt blogga skall till skolan...

Nice surprice ;)

Okej rubriken har inget att gör med inlägget.


Nu kommer lite bilder från när jag fikade men min lillasyster. Ibland så kan vi vara lite sura på varandra men idag var en mysig dag. Lite nyttigheter och onyttigheter (man måste ju blanda). Sedan satt vi lite vid dator osv (och jag han med bussen (!).


Vi gjorde lite olika saker som ni ser på bilderna :P


Tjao :)

Hej !

Nu är jag hemma från skolan och pluggar lite. Skall snart iväg på tvärflöjt och hoppas som in i H-vete att jag inte missar bussen som går tjugoöver fem. Tror jag hinner det faktiskt men detta blir en liten snabb uppdatering. Skolan gick bra idag blev dock inte så glad när jag fick tillbaka provet :/ Skall be om ett "förhör" till så jag får plugga på lite mera!


Om prov diggar man va? Njae... inte precis ...



Skola snart *.*

Hej!


Nu åker jag jätte snart till skolan. Har ganska brottom nu men jag tror jag hinner ladda upp dagen style ;) Senare idag skall jag ta bussen hem med lillasyster och spela tvärflöjt. Att ta bussen med min lillasyster kan vara ett litet moment med det skall nog gå bra.

Tröja: HM
Linne: Gammalt
Jeans: pinkindustries
Armband: från Kina
Örhängen: Glitter



RSS 2.0