Let's paint it all over your nails!

Hej!


För ett tag sedan kom jag hem från skolan. Just nu gör jag lite läxor och väntar på att mina naglar skall torka. Jag målade men ett av mammas O.P.I-nagelack. Har nog kvar det ett tag då.
Fast igentligen orkar jag nästan aldrig ta bort nagellacket uran det får vara kvar där ett tag. Även om lacket är ganska dyrt har det en bra kvalitè.


Mina mocka färgade naglar, och mitt armband som jag hade idag från Gemin.


Maybe you're a firework

Hallo!


Idag har jag varit med Matilda <3 Hade det roligt och vi gjorde lite olika saker. Här kommer några bilder. Det går inte att ladda upp bilder :$ Får se om jag kan fixa det imorgon.




Aja nu skall jag sova

GOD NATT!


Halloj :)

 Heej!

Blir inte så hööög updatering idag srry för de ;(


Skärp dig börja blogga!

Hej!

Srry för en jättedålig bloggupdatering har haft tankarna på annat... Själv tycker jag att det är irriterande när folk helt plötsligt slutar blogga eller har en väldigt långsam updatering så nu skall jag skärpa mig!




Pälstofs

I (L) Mössan!


Jag vill gärna ha en mössa m. pälstofs. Jag fick en av min mormor förra året men just då ville jag inte ha den så att min syster fick den. Men jag ångrade mig så mycket i år och i höstas när den har blivit modern och så är den ju ganska snygg ju ;)

Mamma har en svart med gråtofs och "vi" har en brun med en lite mindre bruntofs. Är jag ensam om att gilla dessa?

 


Snygga!



Bytt Header :D

Nu har jag bytt header och gjort en egen "Bild".Jag tog själva designen från en hemsida. Är inte så bra på att göra hela headern själv. Men.... Vad tycks?



Tjao ! :D

Good morning everyone!

Ibland är det jobbigt med grannar... Särskilt om dem har en hud som skäller kl 8 på morgonen ?!?! Gahhh... Just nu är jag ganska trött :P Jag gick ner och spela Little Big Planet.

Har ni spelat det ngn gång? Inte? Då måste ni prova det!

Jag håller på och testa hur man bloggar på mobilen. Kan bara skriva i HTML just nu så kan inte lägga upp några bilder...



Kraaam Johanna <3

Hejj it's friday today :D

Hej , just nu är jg hemma och tar det lite lungt. Har spelat på Littel big planet som kom ut för två dagar sedan. Vi skall nog betala det tillsammans, för nästan hela familjen gillar det.

Gillar ni fredagar?

//Jojo (Johanna) ;)

Godnatt :D

Nu skall jag börja göra iordning mig och skall snart gå och lägga mig. Har haft ett bra ridpass på Daisy. En jätte söt och snäll ponny :D

En bild från stalll lundahagens hemsida

Daisy o Sandra: Fälttävlan i Trollhättan




Låg updatering...

Heej!


Jag bloggade inte igår jag hade ganska fult upp med läxor, kompis och thaiquan-do. Så här kommer ett tidinstält inlägg. Vi höll på och pyssalde och hade allmänt kul typ ;)
Träningen var inte så jobbig.


Jag och Hilda gjorde goda rostmackor med ägg i ;)


Har man tid så bloggar man ju (a)

Är snäll och bjuder på några gamla bilder :P


Hihi, sista är verkligen gammal :P


Tisdag idag

Hej!

Idag vaknade jag upp och var helt död (alltså väldigt trött). Jag fick shasa upp mig själv. Skoldagen var ganska okej och sedan har jag varit hemma och bara tagit det ganska lugnt. Blev ingen tvärflöjt idag eftersom jag var så trött och så kunde ingen hämta mig(först).
Sen kunde dem det men då hade jag ju redan rignt återbud...
Jag har lånat farfars kamera (som en systemkamera, men man kan inte byta objektiv) ett tag tillbaka och jag har länge tänkt använda den. Så här kommer lite bilder.


Lite bilder från min slappa dag ^^



R.I.P Harajuku lovers G

Hallo!


Just nu sitter jag och sörjer (haha, ja men inte så serriöst). Jag köpte en liten söt parfym för ganska länge sedan när vi åkte på stena line. Dock var inte flaskan så stor, och nu är det inte något kvar.
Den doftar cocos. Den har en söt flaska med en liten docka på. :)


Gillade den välldigt mycket, någon som vet var man kan köpa en ny? Komentera!


Hål i väggen

Hej!

Just nu sitter jag och kollar på "Hål i väggen" på 6:an. Det är sådana tv-shower som sänds i japan. Åh jag gillade verkligen när "Hjälp jag är med i en japansk tv show". Hoppas att det kommer en säsong 2.









Hallluu! :D

Hej!
Just nu är jag med Magda. Nu skall vi jättesnart sätta oss och äta lite mellanmål (själv är jag jääätte hungrig). Vi har skapat en ny blogg tillsammans, vill du se den? Klicka här då. Snälla mobba oss inte för smeknamnen. xd
Magda är lite rolig hon kan inte somna om hon inte har messat Carl i vår klass på kvällen(fast de är inte sant xd hon skoja :P sa fel mena ja xd (hon mena egentligen Felix).
Hare gött! :D

Aktiv!

Halloj!



Nu skall jag snart gör lunch men tänkte blogga lite först. Imorse blev jag väckt 09.40 av föräldrarna tycker att man skall komma till rätt tid när vi väl skall upp til skolan.
Skulle säga att det är sådär kul... :/ Om ni undrar håller jag på att ändra min header. Jag försöker utgå från ett tema som har med head-taggen. Det verkar dock inte så det så jag behöver hjälp!

Vi har varit och bovlat och så har jag chattat med lite kompisar. Kändes som vissa verkligen har sovit dåligt... eller iaf vaknat på fel sida.


Aja bloggar mer senare...






Dagengs style

Hej !

Förlåt för dålig updatering.... :)
Har slappat lite eller kanske inte riktigt. Iallafall här kommer min style för dagen. En anning sent bara. Ska börja använda det ordet eftersom ordet 'outfit ' har blivit så uttjatat.


Blus - Desigual
Leggings - Saint Tropez
Strumpor - Ur gamla

Denna blusen fynda jag igår på nallen i Göteborg.



Ha en bra kväll :D


Bilder från dagen

Här kommer ännu ett colage  av is bilder från dagen :D Det är jätte härligt nu med isen, men det vrkar som om det komer att snöa imorgon och då kommer den ´fina blanka isen att försvinna. :(







What a wonderful day

God dag!


Jag har inte ätit frukost än (känner mig ganska lazy, hihi). Vi planerar att åka skridskor idag med, eftersom isen snart kommer smälta så skall man ju ta vara på tillfällena.

Nu kommer lite till 'Jul bilder'´. Tycker att det är ganska kul, särkil julgrans kulor och annat pynt till granen har verkligen fasnat i mitt synfält. Det blir väldigt snyggt med den gröna bakgrunden.

För er som undrar så redigerar jag bilderna lite snabbt i Picnik. Många av er känner säkert redan till den och kanske skulle säga att det är jätte dålig eller jätte bra. Själv så tycker jag att den är helt okej eftersom det tar så mycket längre tid att redigera den i mitt PH 0.7 elements.


Alla kulor har jag och min syster pyslat ihop. Ganska mysigt faktiskt :)

 


Someone i like likey

Här kommer en gammal bild på mig och min sööta pluppis Matilda! Även om hon kan vara irriterande någon gång... så vet man att hon aldrig skulle svika en!


Ja, lilla sööta hoon <3 Vad skulle man göra utan vissa vänner?

 


Skridskor? Ja :D

Hej!


Sorry föör en låg updatering. Jag har haft fult upp idag med kompisar som åker hem till Shanghai snart. Det blev faktiskt så att vi åkte skridskor idag (dock inte med den kompisen). Ursäktar dock att förra inlägget blev ganska otydligt och lite almänt galet.

Men det blev tillslut att vi kom ut på den vanliga isen (!) Det var jätte kul och nästan helt blank och perfekt is. Förutom några buklor här och var. Vi åkte där ett tag men det kan inte ha varit mer än 2 timmar.


Dem här två bilderna tog jag när vi var ute på isen med min mobil. Ibland kan det vara tur att ha med den så man får den perfekta bilden.


Ha det bra!


Ice skating, that's the question

Hej!


Idag är ganska upplanerat. Jag vet inte om jag och min familj skall åka ut på isen och åka skridskor. Eller om jag skall följa med en kompis till kungsbackaishall och vi skall träffa en annan kompis.

Vad tycker ni?


2011

God morgon!

Nu har jag nyligen ätit frukost. Scones, alltid lika gott! Vaknade halv 11 idag för att jag är så morgonpigg.
Hihi, en sida som enligt mig kanske inte är den bästa. Ibland vill man ju sova ut!


Kan bjuda på en liten omgjord nyårsbild :D

Haha, en ganska dålig bild men jaja orkade inte ta fler :P



RSS 2.0