YGGE

Hej! :d

Snart bar det av till min ridning! Det är hoppning idag, och jag hoppas att den lilla tjockisen (han e rätt så tjock ja ^^) inte skall bli för pigg eller få för sig att busa alldeles för mycket. Idag skall min one piece komma!
Gissa om jag är glad? ;)
Mysiga sommardag som man verkligen kan längta tillbaka till. :)

Dagens style

Hej!

Här kommer dagens style :)
Linne: HM
Kofta: Juciy
Blus: Chelsea
Jeans: Gina Tricot
Strumpor: -
Suddig, jag vet men har bråttom!

På väg till skolan

Halloj! :)


Nu skall jag snart gå till skolan. Har utvecklingssamtal senare idag... Tråkigt :/
Har en föreläsning i skolan idag, får se vad den handlar om. Man kan ju alltid hoppas att det är något intressant. ;)


Ha det bra!

Dagens låt !

Hej!


Nu tycker jag att det är dags att ta en ny dagens låt! Idag blir det Ke§ha. Men We R ho we R :)



Bild.

Älsklings tofflor

Hallo! ;)

Jag måste bara passa på att visa mina jätte gulliga kanin tofflor från aceccorize. Jag älskar den affären (deras vantar, så snygga), och är jätteglad att dem har öppnat två affärer (eller mer?) i göteborg!
Har du inte varit där kika in om du ser en affär. Vad jag vet så finns dem i Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. Däremot finns affären nog på ännu fler ställen. ;)

I skolan

Hej!


Just nu är jag i skolan och jobbar. Tisdagar är dem tråkigaste skoldagarna med dem tråkigaste och längsta lektionerna. Eller det känns så.
Nu kommer dagens låt. Tar en gammal skön låt som får mig att tänka tillbaka till i sommras när jag var på P!NKs konsert i skandinavium. Så coolt var det!




Nu börjar jag blogga mer

Hej! :)
.
Är jag den enda om tycker att min uppdatering har varit lite väl låg? Jag har inte haft orken eller velat blogga. Men nu blir det ändring på detta! Här skall det bloggas som aldrig förr. (typ) ;)
.
Sööta, gulliga, minnen... kommer aldrig at glömma dem :love:
.

En dag med plugg och pluppg

Hej!




Idag har jag som sagt varit med Matilda (pluppis). Vi fottade lite , tex. hennes super söta katter :love:. Sedan så höll vi på och kolla på spotify. Vi hittade en massa random låtar med våra namn. Tex. "Matilda, matilda" och "Johanna och Sven". Dock är ju "Gulliga Johanna - 2010" men potiak bäst... därför fick den bli dagens låt !

"Jag vill bort ifrån hela skiten, i från stan, i från stan, ifrån stan" haha , han e rolig han ^^


Då går man över till pluppen

Hej!

Ja, nu har jag nyss kommit hem, eller för en timma sedan. Har skrivit in franska (FRANSKA ÄGER!) glosor osv. Nu skall jag äver till min kära plupp. Bloggar mer senare. ;)

25 % på One piece

Hallu!

Just nu håller jag på och funderar om jag skall köpa en One Piece eller inte. Jag skrev in mig på "200 000 medlemar , One Piece" eller något i det stuket iallafall. ;)
Och jag vann en 25 % rabat på en valfri. Vet isåfall vilken jag vill ha, men vet inte om jag skall köpa eller inte. Den kostar ju endå en del....
OnePiece BigPrint Gray

Vad tycker ni, köpa eller inte köpa?



Dagens style, bättre sent än aldrig

Hej!



Idag har jag varit lite kort i skolan och sedan åkt i ca 1,5 h till halmstad. Sedan fick jag vara på röntgen i en kvart och sedan var det bara att bege sig hem. Kul va? :) Njae... inte direkt.
Aja nu kommer dagens style ;)
Tröja - HM
Jeans - Cheap Monday
Skor - UGGs

Hoppas att ni får en fortast trevlig dag, *host* kväll :)

Franska

En bild som jag tog genom att hålla upp mot fönstret / starkt ljus. Då ser man vad som står på baksidan (okej, kanske lite uppenbart). Tog den när jag hade rätt så tråkigt och tränade franska för några dagar sedan...

Men det blir effektfult ;)




Today i went shopping

Halloj! :D
Idag följde jag med mamma och min lilla syster in till stan. Dem skulle köpa vårkläder till henne, men jag fick lite köpt jag också. ;) Egentligen åkte jag in för att leta efter ett par chinos. Men efter att HMs erbjudande på ett par jätte snygga chinos är borta så hittar jag verkligen inga som passar + är snygga...

Någon som vet var man hittar snygga chinos?


MNY (maybelline new york) nagelack - 29 kr


Tröja / blus , från HM - 99 kr


Tröja m. spets, HM - 99 kr


Solglasögon, HM - 69 kr (tror jag)


Japp, det var det jag shoppa idag ;)

Årets första jordgubbe!

Halloj!


Nu skall jag snart börja plugga som en tok. Har franska tills imorgon (dock inte så stor) och 57 franska ord till på torsdag. Ibland kan man ju undra hur min lärare orka ge oss så mycket ord!

Nu har jag iallafall ätit min första jordgubbe för året! :) Dock var den inte så jätte smak rik så den får 1,5/5. Hoppas dem snart förändras (eller okej... det dröjer minst 3 månader tills dess) man får ju vänta. Bara så att ni vet så hatar jag frysta jordgubbar; jordgubbbs- saft, medicin, sylt(!), marmelad. Dock finns det ju undantag när det är färska jorgubbar! ;)

Uppdate: 100:ade inlägget! :)

Gårdagens shopping!

Jag köpte en klocka och ett par leggings.

Bild på leggingsarna kommer sen.

Born this way

Dagens låt blir "Born this way" Varning denna låten fastnar på hjärnan!


Love it or hate it ♥

Tjaoo! :)

Idag har jag hunnit med en del. En av grejerna var att rida. Jätte kul, även om vi hade teori. Vi var bara tre sycken med mig. Vi höll på att linda ben osv. dock började jag prata så mycket om sjukdommar så vi började kolla i en bok med en massa sjukdomar som hästar kan få som; fång, bölder, kolik, hålvägg, mugg osv. ;)

© By Johanna

Virus... :C

Hej!



Förlåt för att det inte har blivit något bloggande idag... Min dator fick virus (hahaha , det lät ju rätt så skoj ;) ) jätte jobbigt. Blev jätte rädd när jag startade datorn och det stog med stor text "Du har 39 virus på din dator"
Dock så lurades dem lite faktiskt var bara 3 st enligt pappa.
Det visade sig att fler datorer hade virus så vi har hållt på (pappa) att få bort virusen. Jag har fått låna pappas dator för att dem är inte borta helt än.
Jag dissar virus och hissar tekniska pappor! :)



Smilies

Hej :D
Nu har jag fixat smilies till bloggen.

Fettisdagen och int. kvinnodagen

Hej!

Idag är det internationella kvinnodagen, och fettisdagen. Egentligen så är det ännu fler saker, och egentligen är det lite konstigt att ha alla saker på en och samma dag. Idag blev det semlor också. Dock blev jag så mätt så jag åt bara två små semlor som jag gjort (fast de är ganska små).

Items klocka


Snart är denna klocka min... så snygg är den <3


Paladium

Hej!


Igår var jag lite kort och handlade igår. Jag hittade ett par skor som jag har velat ha jätte länge. Här kommer en bild på dem.
Snygga va?

Semlor

Hej!


I fredags så bakde semlor. Orkade dock inte skriva något då så det kommer nu. Jag har inte bakat det förut och lyckades faktiskt få ett inte för torr eller ögräddad. Dock blev grädden inte tillräckligt fast så jag skall försöka på nytt på tisdag. Hoppas att jag lyckas då!
PS. För er som inte viste om det så är det fettisdagen på tisdag.

Vad hände idag?

Halloj!
Idag har jag varit med Matilda. Vi flummade lite, och bakade chokladbollar(!). Jätte goda dock råkade jag göra en miss och såg inte att man skulle behöva ha smeten inne i kylen i en timma... så jag fick en snilleblixt och stälde in den i frysen. Detta resulterade till att efter en dryg kvart var den lite stel...
Gammal bild, men vi tog inga kort idag...

Bilder från horse show!

Hej!

Förlåt för att jag har varit så sen med att ladda upp bilder. Hade inte med min kamera (är för rädd om den) så jag fick ta med en annan och ta korten sedan. Hade verkligen jätte kul där! Det är mysigt att gå på mässan, kolla på shower, och att se på tävlingarna som hoppning, dressyr och gymkana.
Dock svårt att få bra bilder när man sitter en bit ifrån... Så ursäktar för den dåliga kvalitén.

Vatten!

Hej!

Just nu håller jag på och pluggar! Känner dock lite synd om bloggen eftersom jag inte har bloggat på två dagar nu, så var tvungen att blogga lite. Egentligen skrev jag ett inlägg innan men det försvann helt plötsligt :O
Tänkte visa två (av många) bilder på vatten som jag tog igår. Det är inte särskilt svårt, men det blir jätte snyggt! Visar det någon annan dag hur man gör ;)

RSS 2.0