Schools out... almost

Japp, sitter i skolan nu och hr engelska/musik

Stressad?!

Nu åker jag om 20 min. Graderingen börjar halv 6 och slutar (senast) kl 9. Hoppas att jag får en gradering (känns som jag kommer få det ;)) men hoppas på en dubbel!
Är rädd att jag i min stress skall glömma av ett mönster (det är det man gör på graderingar) så allt bara blir katastrof! (överreagerar lite kanske...) Om jag nu får dubbelgradering så visar jag en bild på mig i Taekwon-DO kläder. Det är som en stor pyjamas! :D
För att minska tråkfaktorn (minimalt) så läskar jag er lite med mina (och Sagas) rosa maränger! :)

Fördomar? - Nej, tack!

itat från släcktkalas, jag och kusinen sitter och spelar "Little Big Planet". Då kommer min kusin Andreas kusiner (två killar , typ 18). "Va ? Sitter ni här och spelar?! Brukar inte tjejer prata om hästar och om killar?"
Vi börjar skratta och kollar konstigt på dem...
Gammal bild... -.-
Men hallå?! Har ni glömt att det är frågestund eller?

Johanna is great!

Ego-bost, weho! Morsdag idag, hur har ni firat? Jag har gjort en liten film till min mamma. ♥ Släcktkalas, ridning. Tänk vad mycket man hinner med på en dag?! Jag körde min gula klänning som jag hade på skolavslutningen förra året. ;) Har varit mycket ridning i helgen. Och OMG (!) jag har gradering imorgon!!! Shit vad jag är nervös, kan man bli nervösare?!
Jaja iaf, lite bilder från helgen ♥
Så jäkla fint väder var det!
En lite promm hans med :)
WoW! För en gångs skull en bild på mig. Dock inte lika bra ljus som den andra...
Film kväll med Saga ♥ Vi såg "Tusen gånger starkare", den var bra men inte den bästa filmen någonsin direkt. (Gammal bild, vi tod inga bilder i lördags ;))

Äntligen fredag!

Ja, rast och här sitter jag och har det skönt (i regnet :O). Mamma och pappa skall bort. Blir troligtvis lite film och talang. :)
'
Glöm inte satt sälla frågor i frågestunden!


Frågestund!

Hejj!
Hehe, nu har jag fått lite frågor om när jag skall ha min frågestund så nu får den bli av! Japp, nu får ni ta och ställa mycket frågor! Säger inte nu när det kommer att sluta. ;)
Snygg bild? Jo tack jag vet...
Btw, kanske måste göra tårta till torsdag. Haha, Baretta kasta av mig.

That's love ♥

Är påväg in till kungsbacka nu... Skriver mer senare. ;)

Måste köpas!



Så snygga. Om jag skall köpa, isf vilka? :)


You are my ballerina

Min nya balerinas som jag köpte i helgen med mamma. ♥ Kan däremot säga att dem är snyggare irl (men vad är inte det?). Ser lite för flickaktiga ut här... Men det är läder så de lär ju hålla. ;-)

De är fluffiga, rosa och söta ♥

Hejsan!
Saga kom till mig efter skolan och vi bakade lite maränger (fast den mesta tiden var vi osociala med våra Ipads ^^). Spritsen läckte och (... jag tror ni kan fatta vad som hände) det blev bara 5 st. :)
Några små bilder från dagen. ♥

Onsdag den 25 maj 2011

Hejj!

I skolan nu. Rast. Skönt. Blir lite plugg när jag kommer hem, engelska och franska. Längtar till näst, nästa vecka. Då har vi elevens val i 4 dagar. :)


Normala tandborstar... så blir det om man kokar dem.


Maggio feber!

Snöat in lite?

Veronica the shit?


Min vän dumle♥

Dock är han lite svår att få på bild...

Små shoppat

Hej!
Åket in till Kungsbacka idag och kollade på lite skolavslutningsgrejer. Kanske har hittat klänningen jag skall ha. ;) Örhängerna har man iaf hittat (om det nu skall vara något att komma med).
Stativet (L)

Ben & jerry's Nordic Water Peace

Var jag den enda som la märke till detta på blogg.se starsida idag? Måste nog ta och smaka denhär glassen...
En ny smak i kylskåpet :-)

Super väder!


Fredag - Otur i oturen fast med en gnutta tur

Hej!

Nu kommer som sagt andra inlägget. Igår så stannade bussen för att det var en bil som hade sprängs vid min hålplats. Dem fick ta en omväg så jag fick gå 2 ½ hålplats. Jätte kul...
Den "rosa ringen" visar var bilen är ;-)

Och sedan var jag med Saga (fast det var svårt att hitta varandra uder konserten) på Veronica Maggio på liseberg! Jätte bra kostert! Dock väldigt trångt. Över 17 000 pers!
Det var nära att man inte kom in.
Bild från album, så bra stog jag inte så jag vill skryta med några bilder. Men jag hade inte orkat köa sen klockan 3 för att se på en konsert som börjar 8. Känns inte riktigt värt det...
Det var väll de lite större händelserna under min fredag. :)

Torsdags - Barbacka

Hej!

Förlåt för dålig uppdatering. :( Har varit väldigt upptagen! men jag gör två inlägg här och berättar lite vad jag har gjort demhär senaste dagarna. ;)

I torsdags så red jag ju (som vanligt). Valde att rida barbacka. Baretta, blev väldigt spänd så det var lite trixigt i början eftersom det var hans första lektion. Hade faktist med mig kameran!
Blev inte något att skryta med direkt men iaf.
Hösäcken Johanna på vandringsfärd? Nä, men man får ta och slappna av lite ;)

Det roligaste på min torsdag (för jag känner inte att jag vill blogga om mitt pluggande ;))



Fortsätter min sökning efter byxdressar!

Hej!

Vad är det bästa tidsfördrivet på en rast? Använder såklart tiden att leta efter den snyggaste och bästa byxdressen!

Snygg rosa byxdress från nelly.

Svart byxdress också från nelly.

Sökningen fortsätter! Måste dock säga att jag nästan gillar dem här mer. ;)




Ekorre :D


Lite smått grovredigerad. Kan skylla på att jag inte hinner så mycket mer. Skall till kungsbacka.


Byxdress !

Hej!
Sitter och letar efter snygga Byxdressar. Här kommer en snygg ;-)
Måste gå och lägga mig nu. Bloggar mer imorgon. ;-)

Nya bikinis!

Var i stan med Matilda i Fredags, köpte en bikini och två nagellack. Och när jag var i sthlm med klassen köpte jag en bikini där med. Har inte hunnit visa dem ju, så jag passar på nu.
Lila/rosa bikinin är från HM, 49 kr del. Den köpte jag när jag var med Matilda i fredags. Och den vita bikinin är från Cubus. Överdel; 129 kr, och underdel; 99 kr. Köpte denna när jag var i stockholm.
Har letat efter vit bikini länge. Framhäver brännan bra! ;)

Jordgubbs smoothie

Har gjort en ny liten smoothie, denhär gången med jordgubbar (fast inte så många ;) ). Blev gott men det kan bli godare i sommar när de är mognare med mera smak!
Recept:
Till ca 1 person
  • 1 Banan
  • 1 ½ dl vanilj yougurt
  • ½ pressad lime
  • 7-12 jordgubbar (smaksak, beror på storlek, osv.)
Mixa allting! Toppa med en skivad jordgubbe. :-)

Isadoras vår/sommar nagellack

Heej!
Gillar Isadoras nya nagellack i härliga pastellfärger. De täcker bra, torkar snabbt, och håller länge. Själv har jag och min syster köpt fem olika färger. All färg livar upp en outfit. :-)
Riktigt snygga! :-)

Barfota utan strumpor och skor...

Japp, rubriken säger mycket. Dock går jag inte särskilt mkt barfota nu. Känns som det gör lite för ont i nuläget... ;-) Skall rida Juventus idag. Kanske tar med mig kameran så ni får se ngn bild. ;-)


Som ni ser, skorna är fortfarande på. ;) Dock lite smutsigare än på bilden...


Btw, var och shoppa med Tiilda igår. Kanske laddar upp bilder på det jag köpt senare. ;)


Stockholm klassresa

Hejj!
Nu lägger jag upp några bilder från stockholm. Har suttit och grov redigerat dem lite. Så att dem iaf skall se lite bättre ut. :) Vi hae sån tur med vädret i sthlm!
Sol hela tiden , shorts-väder. :D Dock blev tåget 3 h försenat på uppvägen (jag har tappat all min respekt för SJ. I vintras var det banne mig 6 h försenat!) det blev lite ändring i schemat men vi han endå med allting. ;)
Första dagen, påväg till vandrarhemmet.
Vacker utsikt!
...
Vi fick kolla på plenis salen (lägg märke till L:et)
Påväg in i slottet ;)
Har mkt mer bilder, men vill inte visa vissa av dem... ;p

Dagens låt

Tar för en gångs skull med musikvideon. Tycker att den är bra. ;)

Yey, kontot tillbaka! :D

Heej!

förlåt för dålig uppdatering... Har däremot ett skäl, har inte kunnat komma in på mitt konto!!! :O Bytte mejl för att jag ville ha en man skall kunna mejla mig på; [email protected] . ;-)

Men jag skrev typ fel så jag kunde inte komma in på kontot igen. Fick smått panik och mejlade info på blogg.se . Mejlade en tjej som jobbade där och idag kunde jag logga in igen ;D

Jojo <3

Time for shorts!

Hejj!

Idag har jag varit i skolan. ;P Orkade inte blogga igår när jag kom hem. Även om klockan bara var 8. Snart skall jag åka till min tvärflöjt (hahaha, det lät lite fail...). Skola imorgon och studiedagar tors och fre. Skönt!

Har inga bilder på mormorsdator så jag lånar en bild på dig Tiildis


Lägger snart upp bilder från sthlm ;)

Stockholm

Hej!
Nu, (halv sju typ) drar jag iväg på klassresa till stockholm. Sover över där till imorgon och kommer hem sent på måndag kväll. Klassresa. Hoppas att den blir lyckad! :)

Nu när sommaren börjar komma!

En bild som jag redigerat i Photoshop. :) Tog den högsta kvalitén denna gången för att slippa att det skulle bli så pixligt. Blev bättre nu.

SPLASH!

Heej!
En lite video jag hittade på youtube. Hur en vatenbalong splashas mot ett ansikte i slow-motion. Den är seg i början så hoppa fram till ca 27 sec. ;)
Balongen ser helt miffad ut innan den spräcks. :O

:D

Heej!

Kom hem från stallet för typ en timme sedan. Gick ganska bra att hoppa Baretta. I början så tränade vi vägar. Han ville inte riktigt för att han är rädd för staketen (och de som sitter och tittar) som är vid ingången till manegen.

Sedan när vi började hoppa högre (typ 70 ^^) så blev han riktigt pigg och fick jag fick bra bjudning på hindrerna. Tycker däremot att han är en bättre dressyrhäst än hopphäst. ;)

Gammal bild men han är så jäkla underbar <3



Ingen tväris... :c

Hej!

Blir ingen kostert idag för att ingen kan åka dit med mig. :( Sjuka föräldrar, det är inte kul. Har tänkt att jag skall gå ut och ta några kort. Verkar dock inte vara bästa vädret... Funderar på att ha en frågestund snart. Någon som tycker att det verkar som en bra idée?


En bild som jag tog innan påsk. :-)

Krokus

Har precis kommit hem från skolan nu. Redigerade ett gäng med bilder i måndags. Tycker att det blev ganska bra. Det är ganska svårt att få en bra färg, + skärpa på korkus enligt mig. Vad tycker ni om bilderna?

When the sun still shine

Ingen tvärflöjt idag för att det är studiedag på kulturskolan. Hmm, jag som hade tänkt att gå inne på kungsmässan innan. Hur skall det gå nu? :o
Skall troligtvis spela "My heart will go on" imorgon. Skulle nämligen haft en liten konsert idag (skulle bara spela en låt ...).  Var länge sedan jag spelade den (förutom, denna veckan). Så, vi får se hur det går... Bäst tror jag! :)

Cats are cute <3


En bild från Påsk


En bild från valborg ;)

Hej!

Här är en liten bild som är tagen när vi kollade på Cotégen. För er som inte vet vad Cotégen är så är det studenter som gör olika vangnar. Dem tar en stor nyhet och gör en "komisk" / rolig vangn.
Tycker at detta är rätt så svårt att förklara, men googla på det. ;)
 
Vet att kvalitén inte är något att skryta med dirket men jag tog med mobilkameran. ;)

Tänk att Angry Brids fick vara med på Cotégen. ^^


RSS 2.0