Fixat ny header

Hiss eller diss?
Jag kommer att fortsätta ändra på den men, det mesta är klart nu iaf :)

I'm home

Hej!
Kom hem för ett tag sen. Snart skall jag på nått "sommar kalas" hos några släktingar. De har pool så jag hoppas att jag får bada. ;)
En av många bilder jag tog där, nått som kanske kommer i en blivande header ;)

MER ÄN 30+ HÄR!

Hejsan svejasan!
Imorgon åker jag hem, lite tråkigt eftersom dagarna här har varit jättebra! :) Idag var det så varmt, antar att det var så i resten av sverige? Mitt på dagen idag var det över 30+ grader! Vi åkte en kortis till en jätte mysig affär som är i en lada!

Jag glömde mitt jätte gulliga armband från Tossa. :( Vi skall försöka hitta det, men, men.
-
Jojo <3

Hos M & M

Hej alla söta läsare!
Just nu lär jag här och har det jättebra! Har varit soligt både igår och idag. Blev lite solning, fira morfar och läsa hungerspelen. Den boken är lite för spännande enligt mig. Någon som har läs den? :)

Igår var vi och plockade en massa kantareller. Dem har hittat ett ställe som bara de vet om. Så gott!

iPad-uppdate

Heej!
Sitter och slöar i soffan. Äntligen är allt filmande klart och jag skall snart börja redigera. Imorgon åker jag iväg till mormor & morfars sommarställe i Bohuslän (hemlig plats :p). Stannar där till fredag tror jag, och firar morfar. Ska föröka ta med mig min dator upp, så det blir lite uppdatering med bilder. ;)

Föresten, vill ni se lite mer av det jag köpte i Spanien? Jag lägger upp bilder om ett tag.
-
Jojo

Tand-ont och vardagsbestyr

Hejjsan svejsan! :)
Vad gör alla söta läsare en vacker dag som denna? Själv håller jag på och pysslar ihop en film till min morfar. Han fyller år om 2 dagar. Grattis i förskott! :)
Och sen har jag fortsatt att hålla på med mitt evighets långa projekt, att städa ut alla onödiga saker i mitt rum! Med gårdagen jobb och det idag har jag städat alla mina lådor vid mitt skrivbord. Nöjd! ;)
Förvånansvärt bra bild för att vara taget i nästan bäck svart ljus


Outfits x2

Tjenare Mannen! :D

Nu ska jag iväg på middag hoss några kompisar. Visar två av mina outfits.
Outfit 1
BIIIG Smile ;P
/ Blus - CC-Company / Shorts - Forever 21 / Diadem - Glitter / Armband - från Tossa /

Outfit 2

BIIG Smile x2 Btw, var tvungen att byta blus för att jag spilde *Oupsi*
/ Blus - Forever21 / Linne - HM / Örhängen - Glitter / Kofta (syns inte) - Juicy /
Det andra vet ni redan så orkar inte skriva det. ;)

Undrar varför man längtar tillbaka?

Älskar denhär bilden. Dethär är en av alla 3 stränder i Tossa ↑. Urmysig och den minsta stranden (som ni ser på bilden), kunde hoppa en bit bort vid klipporna till vänster.

Give me summer weather!

Tja, tja bloggen!

Känner mig lite tvungen att ta upp den hälsningsfrasen, snart är man ju 14! ;) Det är ju bara 18 dagar kvar. Längtar lite smått.

Idag har jag och mamma åkt in till stan och typ köpt tvätt medel och lagat hennes skor? Just nu håller jag på att fixa några bilder (som skall sitta i ramar) till mitt rum. Vi håller lite smått på att göra om det.
Antar att jag inte är den enda som har hört det fruktansvärda som har hänt i Norge? Ursh, kollade lite smått på den samlingen i kyrkan i Oslo. Fy så hemskt, en bomb i oslo och 86 skjutna människor på en ö!


Försöker lyssna lite på denhär låten för att må bättre. ;) Väldigt härlig, man blir glad av den!

The rain fall down

Inte mycket bra sommar väder nu. Mycket regn, just nu öser det ner hos mig. Nu skall jag bara slappa har jag bestämt mig för.
Buhu, satte ju på mig solglasögon för jag ville ut och ta nya headerbilder till blogen ju.
/ Linne - Kappalh tror jag / Tröja - Fabilion / Shorts - Peppe Jeans / Skärp (syns typ inte) - Fiorucci / Solgrasögon -  HM /

Mellan himlen och pack helvettet!

Hej alla söta bloggläsare!

Just nu håller jag på och packar upp min stora resväska. Jag har lite smått panik nu eftersom jag har en aldeles för liten garderob, som verkligen skulle behövas rensas igen! Får kanske lägga ut något på tradera?
En liten del av min garderob. Jag har en massa skit där inne. :P

I allafall nu skall jag fortsätta packa upp och röja!


En snabb update med dagens style

Hihi, jag har blivit bruuun :D
/ Tröja - Hollister *NY* / Shorts - Peppe Jeans *NY* / Diadem - Glitter / Kofta (syns inte) - Gina trikot / Rosa läder balerina (syns inte heller) - Din Sko /
'

Följ mig med Bloglovin!

Hej!
Nu har jag skaffat Bloglovin som många andra redan har. Vore roligt om du ville följa mig. ;)
bloglovin

Saga Gästbloggar!! <3

Tja Tja Bloggen!! <3 Haha skoj! Saga här! <3
Hej alla söta människor som läster Johannas blogg! Jag heter Saga! Jag föddes den 30 oktober 1997! Alltså är jag en glad 19:a! Jag går på samskolan i Göteborg and I Love it!
Idag har jag målat om i mitt hus! <3 Haha jag fick LITE färg på mig! <3 Var vithårig ett tag! <3 Haha lite jobbigt! <3 Nu e jag hemma hos Johanna! Fick ett as snyggt skal till min Iphone! <3 Tack så mycket Johanna! <3
'
Hoppas ni har haft en bra dag och har ett gött fredagsmys! Många pussar och kram från Saga!!! <3

Home!

Tjena!

Nu är jag äntligen hemma. Kom hem halv 2 inatt så det var att gå och lägga sig direkt (skulle varit hemma 1 men flyget blev försenat). Det var längesedan man var så trött.
Har inte hunnit ladda upp bilderna, ni får se en bild på gulle ponnyn istället.

Nya fodral!

Cam-bilder och deras dåliga kvalité
Har köpt två urgulliga fodral till min iPhone. :) Kostade ca 30 kr styck. Jag är super nöjd! :)

Far away...

Hej!
Dålig uppdatering? Ja, jag har försökt att njuta av dagarna här i Tossa, och andra ställen vi har åkt till här i Spanien. De senaste dagarna har inte haft det bästa vädret (fast idag och i förrgår var riktigt fina!), men andra utflyckter till bl.a figueras, barcelona (osv.) har haft bättre väder. Så att vara där istället spelar ju ingen roll! ;)

Igår var vi i Barcelona igen och kollade på se värdigheter och lite shopping. Lite, och lite. Vi var i det stora varuhuset Maquesta! Där har de bland annat Forever21! :D
Bild från Barcelona igår ;)

Tossa de mar, den mysiga staden

Hej!
'
Nu kommer en lite update om min semester.
I förr går så var vi i Figueras, vi kollade på ett Dali museum. Mycket surealistisk konst och mycket folk! Vi fick köa i 1 timma för att komma in.
Sen så åkte vi till en lite by vid havet. Där skulle vist en av värdens bästa resturanger befinna sig, men vi hittade den inte. Efter en timme och en trekvart var vi hemma, klockan halv 12.
'
Igår, var en slapp dag. Vi hängde vid poolen och det blev lite shopping. Vi gick också ner till havet och badade. Fast ibland kan jag nog föredra att bada i poolen eftersom medelhavet är så salt.
Kvällen avslutades med ett mysigt resturang besök.
'
Idag, då skall vi åka ut med en liten båt och kolla i grottor och sånt. Lite smått och gott. Skall nog leta efter vykort att skriva till någon.
Hej'rå!

Länkbyte med Kiiwwin

En tjej som bloggar om sin vardag, hon blandar inläggen med fina bilder.
http://www.kiiwwin.blogg.se

Några bilder från Tossa de mar o Barcelona

Fint va? Iallafall, det har än så länge varit fint väder (förutom idag när den andra familjen vi åkte med kom :P)

Spanien, Barcelona igår...

Hej!

Har varit i Spanien i 4 dagar nu och trivs super! Var i Barcelona igår och kollade in en av alla 25 desigual affärer. Shopping, shopping, shopping säger jag bara!

-
Jojo <3

På flygplatsen

Tack så mkt pappa för att du flyger så mkt ;) Vi fick komma åt macdatorer då. Måste säga att in blogg paus höll länge. Fast kommer kanske bli lite blogg ledigt i de 2 kommande veckorna. Så här får ni ett inlägg om ingentng! :D

Jo, jag är på flygplatsen nu x'D


Blogg Paus!

Hej, snart drar jag till La Spania! Sola, bada, shoppa o ha det bäst. Om ni har tur (o vi skaffar fritt nätvärk via hotellet) så kommer någon uppdate upp.
Aja, ses ;)

Tebax

Jag red på underbara Ash ♥

Genom eld...

...kan jag inte gå

Dagenslåt

Bästa låten :D

RSS 2.0