Vi väntar på att någon ska komma och säga bus eller godis

Har spökt till mig lite så att man aknske kan skrämma någon?

Fikar med saga


Tagga halloween !

Hej!
Har med familjen pysslat och fixat halloween grejer. Ser ni de fina pumpor. Visar hur jag gjorde imorgon. :) Imorgon är ju den 31:a oktober. Igår var vi borta hos några kompisar, och när vi kom hem så var huvud entrén full med toapapper.


Öga

Längesedan jag la upp några bilder jag tagit lite mer serriöst. Vad tycker ni om den?

Vi fick en clear round


...


Pressen e här

Hej!
Nu ät någon tidning här för att vi ha blivit Hallands bästa skola på nutidskryss. Haha , kul typ. :)


Varit @ stallet


Är Jennie saknad, och 3 år?

Hej!
Sitter i skolan, jag skall snart ha idrott. Jag hittade den här boken. Kommer ihåg när jag läste den. Jag känner mig så konstig att jag slutade 10 sidor innan boken var slut.
Fast boken var ju jätte tråkig också.

Nu vet jag inte varför jag skrev ett sånt här "rolig" inlägg. Haha, ni får nöja er med det så länge. :)


Värst vad man blev sugen på det här nu...

image description'

Come Down With Love


Gå upp tidigt på måndagar, inte min grej

Hej alla bloggläsare!
Nu skall jag försöka skynda mig att göra i ordning mig. Känner mig alltid så trött på måndagar. Blir att man snoozar hela morgonen och sedan får skynda sig som tusan. Är jag ensam om det?
Sen skall jag hem och ha fys, hmm... det blir kul.

Bowling

Hej!
Har bowlat med mormor, morfar och klara. Jag vann faktiskt! Stolt.


Fokiwa


Ingen har väll missat att bloggaren Foki. Har startat ett eget märke? Det heter Fokiwa. Hon gör en massa fina plagg i bra kvalité, funderar ibland på att klicka hem något. ;)



Älskar hennes shorts. De är söta!



Hon tar in kläder, beauty (;som smink och sånt), lösnaglar och lite allt möjligt! Hon designar också hennes egna mobilskal som jag måste säga är ursnygga! Så klicka in på fokiwa, du lär inte bli besviken!


Tonight, tonight

Den här låten har till 110% fasnat på min hjärna. Även om texten är (speciell) så känner jag mig glad när jag lyssnar på den. :)

Stallet, here we come!

Hej!
Snart är jag @ stallet, har haft rätt så ont överallt för att jag har ramlat. Har tvekat lite om jag skall rida eller inte, men jag vill gärna rida Baretta så. ;)

Ahh Emil åkte ut ur idol!


Kollar på Idol nu, Emil åkte ut. Det var tråkigt, någon annan borde åkt. Som Lini, gillar inte hennes röst. Men Emil sjunger ju bra! Hur röstar vi i svenska folket egentligen? :o

Jag gillar prov!


Hahahha, njaa. Men NO-provet idag var faktiskt kul. 16 frågor med a,b,c svar på vissa. Satt i typ 2 timmar. Men som en kompis sa "det är kul med prov när man vet svaret".
Go komentar måste jag säga! ;)
Sen har jag varit i stan och köpt födelsedagspresent till en kompis, men lite till mig med. :) Har jätte träningsvärk efter trial ( westen ridning)igår, blev jätte förvånad att jag fick det, men ja. Man får tränings verk.


Franka prov muntligt snart, HJÄLP!

Hej!
Nu sitter jag ute och väntar på att bli in roppad på franska förhör. Vi har gjort ett alibi och skall berätta varför jag inte ät mördare , själv!
Självklart blir man in roppad sist:s


Påväg till skolan...

Hej alla bloggläsare! :)
Nu skall jag snart åka till skolan. Har sagt hejdå till mamma och pappa som åker till USA idag. Lite smått avensjuk kan man väll säga att jag är. Men nu måste jag gå!
Hejdå!

Lyckat?

Hej, här kommer bild på mina lyckade (?) woopies. Blev vekligen som två småkakor med lite chokladsås imellan. Bättre lycka nästa gång, som ordspråket säger.
Platt som en pannkaka...

Jag är med och tävlar om ett par uggs!


Klicka på bilden eller här för att komma till inlägget ;)

Ny inkommet i garderoben

Min nya blus från ester ellenora som jag visade upp igår.

Gino

Hej!
Dethär är vekligen något jag inte har kunnat sluta äta på senaste tiden! Jag älskar verkligen gino. Ta lite bär eller frukt. Riv vitchoklad över och ha det i ugnen tills det blir lite gyllen brun.
Åh vad jag älskar gino, så gott och ganska nyttigt ;)


Dagens outfit

Hej!
Nu kommer en dagens outfit.
/Jeans - pink industries / Linne - Hm / Blus - Ester Elenora / örhängen - Miss D / Hårspännen - Glitter /


Den 17 oktober

Hej!
Har rast nu, och tar det lungt.


Woopies pies?

Igår försökte jag och matilda baka woopie pies. Hittade inget bra recept. Om du har ett bra kan du väll mejla? ([email protected]). Visar slutresultatet sen, de blev verkligen platta iaf...

En bild

För lat för att ladda upp bilderna från min kamera just nu. Tar det imorgon istället. Nu skall jag snart gå och lägga mig. Hejdå!

Whitney Port by Bik Bok

Måste säga att det här sammarbetet för Bik Bok har riktigt snygga kläder! Var nära att jag hade köpt den gråa tröjan på bilden eller ballerinan. Sammarbetet säljs bara i Oslo och Stockholm.

Bilder från sthlm

Hej!
Nu kommer en del bilder från när jag var i sthlm. Mobilbilder, kanske inte den bästakvalitén. Hade verkligen det jätte kul i stockholm! Shoppade en del, kollade in de dyra affärerna (som louis vuitton), fönstershoppade, osv. kul att få träffa Andreas Wijk, och jag och mamma gick och kollade på något framförande med Lena Philipson.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage description
Fler bilder kommer. Dethär var som sagt bara några bilder från min mobil. Men hinner inte riktigt ladda över alla bilder nu.


Des couleurs


@ school again

Heej!
Rast är kul. :)
Trodde faktiskt att Blogg.se appen skulle funka nu när jag var i stockholm men den bestämde sig för att inte göra det... Så det blev ingen bloggning från stockholm.
Har en del bilder jag vill visa upp. Plus att jag vill visa allt jag har shoppat! Träffade faktiskt Adreas Wijk, glad. :) Har hängt med mina små gulliga kusiner, och softat på hotellet. image description
Jag och Andreas Wijk :D

Påväg till sthlm!

Nu sitter jag på tåget påväg upp till stockholm. Om tåget inteblir försenat nu så skall jag vara framme vid 6. :)

New autumn shoes

Hej!
Har helt glömt bort att visa mina skor! Köpte de för några veckor sedan på Yoko Yap (antagligen vet inte många vad det är för sko affär men det är en affär i göteborg iallafall).

Det är svårt att fota löv♥

Eller hur Matilda? ;)
Jag och Matilda testade på det svåra att kasta upp löv i luften , få en bra pose , få löv i bilden , inte bli helt suddiga , och inte bli helt konstig. Här ialla fall resultatet. Vad tycks?

Tips för en tråkig dag

Ta en tråkig bok, eller ett läsprojektsbok som jag då.
Riv ut 4 sidor. Hämta ståltråd och sax.
Vik sidorna som ett dragspel.
Tvinna ståltråd runt mitten och gör en själk. Sedan viker du sakta upp 3 papper och det sista viker du ner.
Voila, färdig! Självklart så tog jag inte läsprojerkt boken (den är ju bra :o), plus att läraren såkert hade blivit galen! Så någon gratis reklam bok jag fick på bokmässan tog jag.

Stuff från bokmässan

Lite saker jag fick med mig hem från bokmässan förra veckan. Kände mig lite smått lurad när jag trodde att någon känd författare (som jag kände till) skulle vara där, men inte var det.
En receptbok, nagelvårds bok, veckorevyn tidning och en hel del andra grejer. (helt sjukt vad man plockar på sig bara för att det är gratis, haha)

Dagens outfit

Hejj!
Nu skall jag snart till min träning och svettas! Har inte riktigt blivit av för att jag varit sjuk. Blir en snabb mobilbild.

/ kofta - Abercrobie / linne - Grunt / jeans - dr denim / hårspänne - glitter / strumpor - lindex /


Shoppingen från i söndags

Hej!
Äntligen kommer bilder från det jag köpte i söndags. Blusen är från vila , koftan från gina tricot och vantarna och sjalen från Ester elenora.

 


Inspo


Efter att skoldatorerna krashat 3 gånger. Här är ett litet colage jag gjorde på rasten, vad tycks? :)


Dagens outfit!

Hej!
Här kommer dagens outfit. :)
/ Basic tröja under - HM / Kofta - Gina tricot *ny* / Jeans - Cheap monday / Ring - kommer inte på just nu / + skinjacka /

Hemma

Ligger och läser i min härliga säng. Fick för några dagar sen hem min beställning från adlibris.
Beställde hem Elsas mode, och 2:an. Så långt som jag har kommit verkar det vara en rolig och spännande bok.
Har varit iväg och kollat i en affärs lite modevisning där de visar upp höstkläder.
Självklart fick jag med mig något hem. ;) men det får jag visa imorgon.

Hoppas alla läsare får en bra kväll, ciao!


Finis


RSS 2.0